Polévka:
Třeboňská rybí polévka s máslovými krutóny 30,-
Hlavní chod:
150g Fish and chips, hranolky, tatarka 145,-
(filet z tresky v pivním těstíčku)
150g Kapří hranolky na zeleninovém salátu, pikantní dip 125,-
150g Kapří hranolky, šťouchaný brambor, pikantní dip 125,-
180g Pstruh na bylinkovém másle podávaný 135,-
se šťouchaným bramborem a zeleninovým salátem
200g Tatarák z lososa, opeč. toastový chléb 205,-
200g Steak z lososa s byl. dipem, šťouchaný brambor 195,-
150g Křup. steak z candáta se smetanovo-máslovou om.,br.rosti 175,-
150g Teriyaky fish, jasmínová rýže 145,-
(filet ze sumečka afrického, sójová omáčka, česnek, zázvor, rýžové víno)
200g Filet z okouna nilského podávaný na pečené 145,-
zelenině s bílým vínem
250g Krevety a slávky na česneku podávané na čerstvých 155,-
těstovinách s bazalkovým pestem
(čerstvé linguiny, bazalka, piniové oříšky, parmazán, česnek)
Dezert:
100g Domácí kynutý borůvkový koláč s drobenkou 45,-
podávaný se zmrzlinou